Followers

Tuesday, November 9, 2010

Kenapa saya sangat suka Pizza Hut 'Extreme Cheesy 6 Pizza' ???

Gileeeee Kejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Hari-hari bukak Nuffnang ni wat aku geram nk merasa pizza 'Extreme Cheesy 6 pizza' yg sangat gebu dan montok dengan 6 jenis keju iaitu parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone dan Monterey Jack. Dan akhir nye...berjaya jugak aku memenohkan perot aku ngn pizza yang sarat dengan keju ni..jom layan gambar.

 Ni dia..'Extreme Cheesy 6 Pizza' padat dengan 6 jenis keju segar dari pizza Hut dengan topping Pepperoni

 Tu nampak tu..rasenye kalu cucuk jari..tenggelam jari dalam pizza


pizza ni dah sejok sket (sebok melahap sup ayam dgn garlic bread)..so tak nampak sangat la 'tali keju' mase ambik pizza ni


 Keju yg kenyal meyelamatkan kepingan daging dari tercicir..haha


 tak sabo nak melahap pizza ni


 perrrhhh..tengok tu ketebalan 6 jenis keju yg di taburkan atas pizza ni..juling mata woo makann...
tu tengok tu..siap bertingkat lagi haa..tak gile ko mase menelan pizza ni...kejang urat belikat menahan curahan keju masuk perot...

So...ape yang boleh aku simpulkan....kalau korang nak rase camne rupenye menjadi tikus yg gilakan keju..korang leh la cube .'Extreme Cheesy 6 Pizza' ni...sure terangkat punyee..tikus pon leh koma kalau rase pizza ni..hahahahha...
I’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!......................ngaaaaaa.....nak pizza lagi...

p/s: Mintak maaf sebab kualiti gambar yang di ambil sangat tidak memuaskan hati sebab lupe bawak camera..guna HP je la..

2 comments:

momochan said...

waaahhhh xsabor nak balik.nak try pizza tu juga

paDel said...

@momochan
cepat2....gi rase pizza ni...meletopp wooo

Entry terkini...

LinkWithin