Followers

Thursday, November 4, 2010

AndaSuka...Apa yang Baru Di PadelBlog:AndaSuka...????

harini banyak perubahan yang aku buat pada blog aku ni..


1st sekali adelah header baru...kalau korang perasan header sebelom ni punyelah sempoi tambah cincai kan...ni header baru yg aku buat sendrik sebab mata dah boring ngn header lame...


2nd pulak...aku dah wujudkan ruangan iklan di side bar blog aku ni...kepada sape2 yang ingin menyewa..boleh la email kepada aku di fad_@hotmail.com ..

kepada penyewa yang nk buat banner iklan sendiri...dinasihatkan saiz banner 314x125 px

kalau korang nk tau ade ape kt dalam..klick la kt [SINI]

3rd pulak...aku dah bukak new page untuk dijadikan online shop dimana aku menjual pakaian yang bersaiz besar untuk mereka yang extraordinary macam aku jugakk.....setakat ni stok tak banyak lagi..Insyallah dalam masa terdekat...aku tambah lagi barang kt kedai X-tra L aku tu...kepada mereka yang senasib dengan aku..sering kali pegi SALE kat mane2 tapi tak dpat nak beli pape pon (sbb takde saiz)...boleh la singgah ke kedai aku...Korang juga boleh REQUEST barang yang korang nak...contohnye kalau nk Levi's saiz besa or jersey bola besar..just tinggalkan komen kt ruangan komen or email trus kt aku...Insyallah aku coba carik..harga jgn risau...memang berbaloi-baloi...

Itu aje yg terbaru buat masa ini...nantikan perubahan-perubahan yang bakal aku buat next time..Terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi singgah ke blog aku ni...

4 comments:

Bayu Kenangan said...

wahhhh cantik header...

KRL kaprileader said...

yg dekat anda suke tu smart bai effect...haha

(asal cicak)

+akufobia+ said...

suka header.cicak mann.

paDel said...

@Bayu Kenangan
mekaseh...nk tempah tak...ehehhe...

@KRL kaprileader
tq bro..pakai power point je poit(kantoi)...tu cicak kasi orang ingat,melekat dalam otak same kuat macam cicak melekat kt siling umah

@+akufobia+
mekaseh...cicak ni ayu2 sket...ehekk

Entry terkini...

LinkWithin