Followers

Tuesday, November 9, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?

Ha...ni dia..program yang dijalankan oleh En. Ben Ashaari...sape lgi kalau bukan si blogger tegar yg post banyak tak hingat punye...so..PadelBlog:AndaSuka... selaku blog baru merangkak ni nak join la program suai kenal minggu 3M(macam minggu suai kenal kt U dlu)...program macam ni bagus untuk tambahkan lagi rakan2 blogger dan luaskan lagi dunia blog anda semua...kalau anda nk join...jom terjah :

klik banner untuk terjah

kepada pengunjung yang bertandang ke sini...selamat datang saye ucapkan...jgn segan jgn malu untuk datang selalu...tinggalkan la jejak anda supaya aku leh singgah blog korang jugak...selamat berblog semua..

15 comments:

::Miss Pikon:: said...

salam kenal. hehe. ;)

Khumaera Ismail said...

sy pon join jgk =)
jom cari kwn ramai2..

efa said...

salam kenal yea hahaha :)

~ PIJA ~ said...

ben mmg aktip...!! hehehe

anyway salam perkenalan..:)

sembil9n said...

hye3 ..kite kenal2 yeh....

tgh dok check blog awk..

paDel said...

puhhhh....kepada anda semua...selamat brkenalan...besh la join program ni...nantikan kunjungan saye nanti

Azrul Hisham said...

salam ziarah... :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

maCy said...

biarlah mnjadi dikalangan blogger picisan~ daku rela

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan ya :)

singgah dari Ben Ashaari Blog :)

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

salm perkenalan..
snggah dari blog ben ashaari..
jmpt la ke blog sye=)

suziesanji said...

salam kenal =)

Cantik Luar Cantik Dalam, Senyum =)

paDel said...

mekaseh kepada semua...saye dah singgah ke blog anda...jemput datang selalu

cik siska ^_^ said...

sy lalu dri blog en.ben

nur said...

datang nak berkenalan
ALL IN ONE

Puteri Iqa Izyan said...

wewitt..salam singgah dari saya :)

Entry terkini...

LinkWithin