Followers

Friday, November 26, 2010

AndaSuka...Kepelikkan dan Keajaiban yg tak disengajakan-Nuffnang!!


ini bukan post riak atau bongkak untuk menunjukkan cek cash out dari nuffnang...tapi....ini adelah post untuk menunjukkan 2 keunikan yg berlaku pada cash out yg aku buat....dah dekat sebulan lebih aku cashout..arini saje la nk chek semula...
Ade 2 benda yg aku terperasan tadi sangat unik...iaitu...request date aku adelah 10 nov 10, jam 10:10 dan jumlah cash out adelah 55.33

huh...camne leh kembar2 lak ni...memang tak sangka betol...isk..isk.iskk...then...lepas aku paste tadi...satu lagi benda yg unik aku kesann...jam komputer aku menunjukkan 12:34 ...waaahhhh 1,2,3,4 pulak...ade ape ngn sume nombor ni...eii...seram la pulak tibe2....

ni bukan photoshop okew...ni ori..microsoft office picture tu aku guna untuk crop pic ni je...

12 comments:

~ PIJA ~ said...

seram u......!!!

kasih suci said...

fuyooo...mmg kebetulan sungguh!!!!

Qaseh Rasheqa said...

eh xtakut ke?ngeee~~~

ahsfantasy24 said...

jeng3~~~
hehehe :)

gula-gula kapas said...

wahhh, kebetolan ;)

Cik Moon said...

huarrghh.. secara kebetulan plak yerk.. 10.10.10, 55.33, 12.34.. hehehe.. seram tak masa tu?

BEN ASHAARI said...

waahh... haa.. jangan g beli lak !! hahaha..

Ms sunsWeetz said...

padel!! belanja Ms hehe

Gayahspears said...

hahah... pelik tp benar

- zuriey - said...

kebetulan kot..anyway congrates..leh belnja ais krim

paDel said...

@Cik Moon
teruja...pastu cam seram plak...ahahahha...

@BEN ASHAARI
nombo dabel2 ni jarang menang ben...ahakss..cam berpengalaman plak kan...

@Ms sunsWeetz
oih...ingat saye menang no ekor ka??

@- zuriey -
mekaseh...musim ujan ni..minum air suam je la...nak???

SM Banjamin said...

ok2.. boleh NGANGKUNG ni.. HAHHAHA

Entry terkini...

LinkWithin