Followers

Thursday, November 4, 2010

AndaSuka...Banner akan bertukar-tukar


hahaha....ni la jadinye kalau kedokut nk kua duit upaj orang bikin banner...tapi takpe la kan...leh mengisi masa lapang yg sepatutnye diisi dengan kerja lab...muahahahahha.....lepas ni akan banyak lagi sesi tukar baner...selagi R&D mendapatkan banner chantek buatan tangan belom memuaskan ati...

haih....penat aku pikir nak buat baner camne..ade yang aku tampal je bendera malaysia kang...eh...takot lak kene hack ngn bendera laen nanti..ahakss....

ni banner lame...a.k.a banner terjun untuk blog aku nieh...kering kontang dah idea dalam pala otak

banner baru dalam percubaan..kalau aku sakit mata kang..aku letak gamba sipot babi plak...

 ni yang terbaru..ade rama-rama..comel kan..

terima kasih kepada followers dan juga kepada rakan2 blogger yang selalui datang berkunjung...jasa anda sangat dihargai...majulah bloggers untuk nuffnang...ehhh...ape-ape je la...

9 comments:

Fyzal said...

haaa.. cicak!

paDel said...

ni la cicakman....

geekz36 said...

nice banner, blh tlg buat satu camni. =P

Lagenda said...

header dah cun, but bab cicak tu yg x tahannya.

HUaaaaaaaaa....next time dtg sini terus kena scroll laju2 nih..

einaz shah rizal thomas said...

ting tong.
boley masuk belog ni.
just want to say hi to owner belog.


love einaz!

-NiD's- said...

apa plak cicak maskoTnya...hahahahaha CICAK MAN kah???padhil....hihihi
hat No.3 tuh nampak nice gak...

paDel said...

hahaha...bile bace lame2...baru perasan...benda alah kt atas tu name die header...kehkehkeh...memalukan diri sendiri je aku ni...

Zulkifli Bin Sa'don said...

aku teruja.. tu aje yg boleh aku cakap del... berangan2 jugak nak naikkan header kat blog aku.. tapi blum kesampaian..

paDel said...

@geekz36
mekaseh bro..tak brani nk buatkan orgnye..takot tk bekenan nanti

@Lagenda
alahai mak ni...cicak paling comei dah tu..jgn la seram2

@-NiD's-
cicak tu tolon jagekan blog ni..heee

@Zulkifli Bin Sa'don
bahaye teruja2 ni zul...nanti air naek kepala..haha...cube la ko bikin slow..ni pon 1 malam aku pikir nk buat design camne

Entry terkini...

LinkWithin