Followers

Friday, November 5, 2010

AndaSuka...Terima Kasih kepada Ben Ashaari..

Hadui...penat gilew badan arini...Pagi tadi on da way balik ke batu pahat...tapi...terus ke johor dulu untuk melawat mak kepada kawan aku yang dimasukkan ke spital semalam (ibu kepada salah seorang blogger yg guna nama ' Si Tukang Tulis').Dari bangi ke johor...agak jauh...nasib ade teman berborak...takde la boring sangat...Dan petang tadi sampai kt b.pahat je trus gi tempat kije mak aku jap..borak2 dlu...pastu trus ke cc ni sebab dalam kepala terbayang aku nye blog...ahahahaha....

tengok traffic untuk semalam...emmmm....not bad...boleh buat aku tersenyum gak la...then aku chek referral ..keluar link ni http://www.benashaari.com/2010/11/ketagihan-ayam-penyek.html
 aik...ben ni nk ajak aku makan ayam penyet ke ape???then bila bukak...owhhh....en. ben yang baek hati ni dah start buat entry promote untuk blog pengunjung2 setia dia....

Kepada encik Ben...terima kasih banyak2 kerana menghargai aku dan jugak blogger2 yg slalu lepak kt BEN ASHAARI...wa respek sama lu...hehehhe...kepada blogger2 yg singgah ke blog aku ni...meh la lepak same kt blog En.Ben ni..syiok woo...die nye jari tangan ade 20...sebab tu die update post sehari leh sampai belas2...hahaha....gurau je...

jom singgah [klik banner]

Aku sedang bercuti balik kampung 2 hari..so..tak dapatla blogwalking selalu..maybe kejap2 je..

7 comments:

Afiq Bukhari said...

semoga mak kepada kawan bro cepat sihat insyaAllah~

tahniah yer dapat blog review drpd bro ben ashaari :D T-Shirt Design Competition

anis said...

mak abg fareed ke??
takziah...smoga mak dia cpt smbuh..

anyway tahniah...hihi

+akufobia+ said...

sihat cepat.ameen.

E.d.Y said...

makin femes la lepas ni..huhu

paDel said...

@Afiq Bukhari
camtu la harapannye..sedey member tu tengok mak telantar kt spital...

@anis
yep...tak teruk sangat..infection kt salur kencing

@+akufobia+
amin...

@E.d.Y
eheh...takdenye femes...blog kanak2 riang je ni...dah balik dari holiday ke

Diana Yahya said...

salam perkenalan

paDel said...

@Diana Yahya
hye diana...selamat berkenalan...

Entry terkini...

LinkWithin