Followers

Thursday, November 4, 2010

AndaSuka...Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku

Harini blog aku yang masih di dalam buai sambil memakai pampes mumy popo ini nk join lagi 1 blog review yang ditaja olehhhhhhh....Riwayat Hariku (RH)

banner Riwayat Hariku-Blog Preview

 Blog RH ni akan mereview 1 blog setiap hari...adn yang menariknye..setiap hujung bulan..akan diadakan cabutan bertuah dimana 1 blog akan memenangi sebuah BMW 525i hadiah misteri..


camne nak join???senang je...korang leh klick pada banner penyertaan kt atas sinun untuk direct ke page RH


SELAMAT MENCOBA...

2 comments:

keunggulan wanita said...

Oii...pedal...ni cicak RM1juta ke?napa tak buat bintik-bintik?pasti laku blogpedal...hhee

paDel said...

uih...kalau bagi tau ni cicak 1 juta...abes la aku kene serang ngn FBI..tabley ma....ni cicak ajaib

Entry terkini...

LinkWithin