Followers

Saturday, December 18, 2010

AndaSuka...Motosikal Tron Legacy di alam nyata

Motosikal unik dijual RM172,452

SEORANG lelaki menunggang motosikal unik keluaran syarikat Parker Brothers Choppers di Florida.


MIAMI - Sebuah motosikal yang digerakkan program komputer seperti dalam filem sains fiksyen, Tron: Legacy kini direalisasikan ke dunia nyata oleh pembuat motosikal, Parker Brothers Choppers yang beribu pejabat di Florida, Amerika Syarikat (AS), lapor sebuah akhbar semalam. 

Motosikal yang dikenali sebagai Light Cycle itu sepanjang 2.43 meter, lebar 58.4 sentimeter dan seberat 215 kilogram. Ia boleh digunakan di atas jalan raya biasa dan mampu mencecah kelajuan sehingga 193 kilometer sejam.

sumber: kosmo!

p/s: waaa...sedih sebab terlepas tiket free 3D Tron legacy...takpe la..nanti gi tgk sendirik je...camne la nk bawak moto gile beas ni...mau tebabas masuk longkang nanti...ehh...handle die leh pusing kanan kiri ke??

6 comments:

al-lavendari said...
This comment has been removed by the author.
al-lavendari said...

testing .. testing !

al-lavendari said...

testing .. testing !

al-lavendari said...

ok dah boleh .. tadi tak boleh.

agak2 apa orang kata kalau saya dengan kain sarong, baju melayu dan berkopiah putih bawa motor tu pergi surau ?

GenGkey said...

walawei..
muto power tuh..
lau jln jem macam kt malaysia camne nk cilok gaknye ek..
hehe..:D

Tok Esah said...

hehehe, tadi baru tengok cite ni.. 3D punye, hurm, tapi 3D nye tak berapa nak nampak sgt.. skit jer part yg ada 3D...

Coach Vietnam Cekik penjaga gol, hahaha

Entry terkini...

LinkWithin