Followers

Wednesday, December 8, 2010

AndaSuka...Mari Mengomen pasal BlogLarian

salam...

baru la dapat luaskan sket pala otak ni untuk buat entry baru...penyertaan yg diterima untuk join segmen blog larian sangat-sangat menggalakkan...sampaikan satu lagi registration telah di buka ni blog Furdunesia@nline...ini untuk mengurangkan beban yg Padelblog tengah hadapi skang..tak menyempat-nyempat nk listkan peserta...camnepon...kami tetap bersyukur sebab projek baru kami ni mendapat sambutan...dan kt sini aku ingin nyatakan secara jujur...kami buat bukan untuk kepentingan sendiri...tapi untuk dikongsi bersama...kalau kami ni jahat...dah lame suh korang WAJIB follow padelblog dan furdunesia@nline...tapi itu bukan matlamat kami...

Apa yg kami inginkan...adalah satu tempat dimana,kita dapat berblogwalking dengan mudah dan effisien...TAPI, bloglarian jugak macam manusia...tak sempurna...hatta security program bank negara pon ade kelemahan..inikan plak blog picisan standed gaban...dari segi kelemahan tu...insyallah akan diperbaiki...blog tu pon tali pusat tak potong lagi..baru umor 6 hari kot...

BlogLarian dibangunkan bukan untuk mencari jalan mudah mendapatkan traffic atau jalan mudah untuk korang gi TEKAN-TEKAN IKLAN NUFFNANG ORANG LAIN DENGAN HARAPAN ORANG TEKAN SEMULA TANPA SEBAB!!!ITU NAMANYA FRAUD KLICK..kalau korang tak tinggalkan msg kt shoutbox atau komen blog yg korang lawat tu...mane nk ade jejak korang...camne org nk ke blog korang plak nanti kan???SO....BlogLarian cuma kumpulkan semua blog yg berminat nk join/cari kenalan baru...kemudian korang semua guna la list yg dah di post untuk berjalan-jalan mencari kenalan baru/tambah trafik blog

Untuk pengatahuan korang...dalam 1 list ada 6 blog..kalau blogger dari blog pertama bukak list tu...secara tak langsung dia telah bukak 5 blog yg lain...pastu???ape lagi???blogwalking la cara oldschool...yg pegi kt shoutbox tinggalkan jejak tu..atau tinggalkan komen ke...tapi...buat masa ni..kalau korang post komen masa blogwalking tu..blog tersebut akan menjadi blog utama dalam tab tersebut (blog lain sume hilang..tinggal blog yg korang komen tu je) so..untuk menyelesaikan masalah ni...korang boleh la klick butang BACK...buat masa ni kami belom jumpe solution untuk baiki masalah ni lagi...harap maaf la yer...uhuhuhuhu...Satu lagi..MASALAH POP UP WINDOWS..camne eh nk sattle..sebab itu adelah hak pemilik blog..ape yg aku leh buat...AKU NASIHATKAN..BUANG JE LA WIDGET/HTML COMMAND POP UP WINDOWS TU...tapi...terpulangla pada masing-masing..aku cume bagi cadangan je...or...kepada yg tak suke pop up windows...set kan block pop up windows pada browser korang....

walaucamnepon....bukan la semua orang dapat memahami konsep yg kami bawa ni...ada sesetengah yg anggap usaha kami ni takde pekdah pon...takpe la...semua orang ada pendapat sendiri...kami tak salahkan sape-sape...kalau korang rasa berminat...boleh join dengan rela hati...kami sedia menerima penyertaan anda...dan...mungkin ada yg rasa taknak dah dok dalam senarai BlogLarian...takpe,korang boleh tinggalkan pesanan pada post dimana blog anda di listkan...dan kami sedia menghormati permintaan anda semua...sebab benda ni bukan paksaan atau wajib bagi sape-sape yg dah join atau yg di listkan secara automatik...

Akhir kata...Takde benda yang mudah kt dunia ni...ape yg kita  boleh usahakan..mencari kaedah yg lebih efektif dan berkesan...kalau kita tak cuba...camne kita nk tahu...

Sekian..Terima Kasih...

8 comments:

paDel said...

post ni paling banyak direview..tapi nape korang tak tinggalkan komen oi...

camne aku nk tau pendapat korang..uhuhuhu...nanges kang!!

FareedSairi said...

panjang na kot siap tmbah emosi lg. hahaha

FareedSairi said...

dah, aku komen 2 sekali

::NelyLeyana:: said...

panjang sgt malas nak bace...

leh x? ahahaha

kiwi said...

Ha..bloglarian belum pun sampai 10 hari?

FareedSairi said...

tepat sekali. BlogLarian baru saje dibuka dan belum mencecah umur 2 minggu...tapi folower n pv lg banyak dr blog admin walau da 6 bulan :( hahaha

Jieda said...

dari blog larian ni la kita boleh dapat info2 yang berguna.jika tidak sebelum ni kita hanya berblog ke blog yang kita kenal je.tapi skang makin luas aktiviti berblog larian he3

geekz36 said...

nangis gak nak tunggu loading siap. aku gne pakej slow, huhu

Jangan lupa vote No. 383 /// Pilihan 10
Undi No. 383 sekarang!!!
Muchas Gracias !
Kop Khun Krap !
Arigatô gozaimasu !

Entry terkini...

LinkWithin