Followers

Thursday, December 23, 2010

AndaSuka...Fail sulit UFO

Tentera New Zealand dedah fail UFO


LAKARAN sebuah objek terbang yang tidak dikenali yang pernah dilihat oleh saksi di New Zealand.
 
 
 WELLINGTON - Tentera Udara New Zealand semalam mendedahkan lebih 2,000 muka surat laporan sulit mengenai objek terbang tidak dikenali (UFO) yang dilihat sepanjang setengah abad lalu di negara berkenaan. Laporan-laporan media tempatan menyatakan fail tersebut yang merekodkan dakwaan penemuan UFO dari tahun 1952 hingga 2009 tidak menunjukkan sebarang bukti tentang lawatan makhluk asing ke negara itu.

Ia juga tidak memberi sebarang petunjuk mengenai beberapa cahaya misteri yang dilihat oleh kru dan para penumpang sebuah penerbangan komersial di perairan timur Pulau Selatan New Zealand pada Disember 1978. Insiden tersebut merupakan penemuan UFO paling terkenal di negara itu. Cahaya-cahaya itu dirakamkan oleh seorang kru televisyen New Zealand di dalam pesawat berkenaan. Pada waktu yang sama, beberapa pengawal trafik udara mendakwa melihat beberapa objek misteri pada radar mereka.

Ketika itu, tiada laporan mengenai kehadiran pesawat lain di lokasi tersebut. "Kejadian itu tidak dapat diterangkan sehingga sekarang," kata seorang penyelidik UFO sejak 35 tahun lalu, Suzanne Hansen.

Fail itu turut mengandungi lakaran-lakaran saksi yang pernah melihat UFO. - Agensi
 
sumber: kosmo!

p/s: stakat lukih UFO...aku pon boleh.... 

No comments:

Entry terkini...

LinkWithin