Followers

Tuesday, October 19, 2010

AndaSuka...Sarung tangan di Tekak???huh...

Sarung tangan tertinggal dalam tekak pesakit

LONDON: Sepasukan pakar bedah tertinggal sarung tangan getah dalam tekak pesakit, menyebabkan suaranya berubah seperti penyanyi lagu soul, mendiang Barry White.

Pembedahan itu bertujuan membantu pemandu trak, Wayne Williams supaya mudah bernafas. Apabila sedar daripada pembedahan, kakitangan di Hospital St George di Tooting, London Barat Daya, berkata, keadaannya baik.
Bagaimanapun, setahun kemudian, ujian pengimbasan menunjukkan terdapat sarung tangan di dalam tekaknya. Williams, 36, berkata, kesilapan pakar bedah itu memusnahkan kehidupannya.
Dia bagaimanapun mendapat pampasan berjumlah �350,000 (RM1.7 juta).
Sumber: myMetro

contoh sarung tangan getah pembedahan

tapi kalau sarung tangan jenis ni yg tertinggal..huh..naya je..
P/s: macam-macam kesengalan yang terjadi rupenye...nasib la lampu pembedahan tak tertinggal sekali kan..

3 comments:

E.d.Y said...

ish teruknya...

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

cm ne la leh tertinggal adoiyaiiiiiiiiiiiiii

paDel said...

@E.d.Y
terukan...spital kerajaan la tu kot..ehehehe

@MissXYZ a.k.a Abaikan
sebab Dr tu sengal ayam la kot...

Entry terkini...

LinkWithin