Followers

Saturday, October 16, 2010

AndaSuka...Mendaftar di Jiwa Kacau Blog Review

ade ape ngn blog Jiwa Kacau..haha...mari sini kalau mau tau... blog ni antara Blog yang menyediakan software blogwalking yang sah disisi undang-undang...selain tu ade gak tutorial yang menarik..

okes...skang ni Jiwa Kacau sedang buat Blog review project...dimana setiap minggu blog2 terpilih akan di review secara percuma oleh Jiwa Kacau...








camane nak join??? mudah je...
  1. Copy code disini dan pastekan ke dalam blog anda…
  2. Letakkan juga link di sidebar anda (wajib)…
  3. Buat post ringkas tentang program ini…
  4. Follow blog, Twitter atau Facebook (Tidak diwajibkan)
  5. Kalo post dah siap, komen dekat page ni beserta link ke post anda…
  6. Setiap minggu blog2 yang terpilih akan direview secara percuma oleh Jiwa Kacau…
  7. Terbuka hanya kepada blogger2 dari Malaysia sahaja…
  8. Jika tidak mengikot step2 diatas secara automatik akan ditolak penyertaanya…
selamat mencoba....hehehehe

4 comments:

kakyong said...

wah.. ade blogger yg rajin buat blog review ya...
hehehe.. kakyong pun ingat nak join juger la...
nak tahu juga apa pandangan blogger lain tentang blog ibu2 ni..

paDel said...

@kakyong

haaa...join la kakyong...tak rugi pon..takkan la kite nak buat review kt blog sndrik kan..hahaha...skang ni blog ibu2 la yg meletoppp...tebaabooo....

blur88 said...

saya dah bt code untuk post tue... tlg gune ye... pastue make sure letakkan dekat sidebar sekali... jangan ubah code tue... amik code br dekat sini http://www.jiwakacau.com/2010/10/jiwa-kacau-blog-review-2010/

blur88 said...

bro asal x taruk dekat sidebar... logo blog review tue??? code ade dekat blog aku

Entry terkini...

LinkWithin