Followers

Sunday, October 31, 2010

AndaSuka...Mencari Bilik sewa...untuk perempuan [STICKY POST]


Warghhh....dah berpinar mata ngadap pc ni mencari bilik sewa.....kat sini saye nak mintak tolong la sape2 yg singgah ke blog saye ni..saye sedang mencari bilik untuk di sewa..bukan untuk saye...tapi 'kawan' saye...pompuan...

Detail:
  • perempuan/melayu/islam
  • 2 orang
  • bekerja
  • kemasukan bulan Nov

lokasi pencarian:
  • Rumah yang berdekatan LRT  (laluan yg boleh turun di stesen Bandaraya)
  • sewa bawah 400 sebilik (untuk 2 org)
  • kalau boleh yang berdekatan dengan Stesen bandar tun razak, stesen cheras, salak selatan..

kepada sape2 yang ada maklumat atau ade bilik untuk di sewa...boleh la bagi contact number kt komen yer..kerjasama anda sangat-sangat dihargai..

5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kalau kar area damansara damai bleh dpt 1 umah kalau budget under 400 or 350.. umah 3 blk & i bilik air & 1 toilet.

paDel said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

owh...tuan badan cakap nk dekat lrt n area bawah2 ni..tu dah area sg buloh tu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Just bg info jer.. mana la tau kot emergency sgt

FareedSairi said...

problem sbb takde kenderaan kot :)

paDel said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

mekaseh sbb bagi info...jgn risau..kalau emergency...boleh dok umah aku je..bilik pon kosong..haha

@FareedSairi
yela...takde Neo macam D**a ahahahahaha

Entry terkini...

LinkWithin