Followers

Monday, October 18, 2010

Contest Review Blog Dauspozi.com

 

Harini aku nak join satu lagi contest...contest apaaa????? Contest Review Blog Dauspozi.com
1st sekali... aku macam nk menangis tengok info pemilik blog ni...umur baru je 16 tahun...dah ade blog...pastu followers plak 1054 sudah...teringat masa aku umur 16 tahun dlu...nk maen mIRC pon kene gi cc..budak2 skang ni makin maju...makin terer...huhuhu...

Okes..nak cerita pasal blog Dauspozi ni..Dibina pada 27 Januari 2009 menggunakan domain Dauslife.blogspot.com dan dijenamakan semula menggunakan domain Dauspozi.com pada 28 Mac 2010. Domain Dauspozi.com ditaja seorang blogger popular yang tidak disebutkan namenye..



Blog ni bertemakan kehijauan sehijau dedaunan nan merimbun di hutan yang luas terbentang membekalkan oksigen kesegenap pelusuk muka bumi untuk sekalian makhluk hidup..wahh..berpujangga plak... Seiringan dengan kehijauan yang dipilih...Blog ini menggunakan motto "INGAT HIJAU INGAT DAUS" sebagai inspirasi merialisasikan hasrat dijiwa..ahakss...

Blog Dauspozi ni berkisar tentang isu-isu semasa, pendapat peribadi, tips2 menarik berblog, gambar-gambar menarik dan juga terdapat tutorial yang sangat kool tak lupe ruangan pirate untuk mendolod..ahahaha....dari pemerhatian aku, si pemilik blog mempunyai azam yang tinggi untuk menjadi salah seorang blogger terkenal di malaysia melalui beberapa pos yang diterbitkan..cayalah..camni la semangat juang yang kite mahukan...

kesimpulannya, Blog Dauspozi sangat menarik berdasarkan dari profile pemiliknya sendiri yang masih dibangku sekolah dan mempunyai misi tersendiri untuk mencapai target yang ditetapkan..dan paling penting..berbaloi untuk singgah dan bace post yang diterbitkan...

Siap ade penaja lagi...apesal tak mintak Canon jadi penaja??buleh dapat DSLR free..hehehe


Contest Review Blog Dauspozi.com ini ditaja oleh Ihosterz, Yanmie, Mantra, Che Noorazma, Noridah, Fareed Sairi dan Yiedpozi.

4 comments:

Dauspozi said...

Ahaks... Canon x sudi punya jadi penaja blog hampeh aku tu... hihi, btw thanks sudi join... =)

paDel said...

@dauspozi
ahaks...belom cube belom tau...dibuatnye die nak publisiti..ade die sponser memory kad je kang...ahahahaha

hafizaiman95 @ fizs said...

smoge berjaya bro.. blog hijau die memang terbaik lah..

paDel said...

@hafizaiman95 @ fizs

tq bro...

Entry terkini...

LinkWithin