Followers

Thursday, January 13, 2011

AndaSuka...Nk tak join blogger gathering+Talk dari beberapa blogger terkenal??

salam all...

Baru je abes menjadi Demo untuk lab mikrob asas...atau lebih tepat lagi..menjual minyak...ehehehehhe...

hah...lunch tadi aku borak ngn sorang kawan...blogger jugak lah...pemilik Bloglarian.com .Dia bercadang untuk buat blogger gathering untuk blogger2 UKM dan kawasan-kawasan berdekatan  (serdang ,bangi, kajang, putrajaya, dll)...acara utamanya adalah nk buat talk dengan menjemput beberapa blogger terkenal...boleh berkongsi tips,pendapat, dan jugak belajar tentang dunia blog...selain tu..boleh berkenalan...yela..asik jumpe kt blog je kan..nk jugak kenal2...korang rase...okew tak???baru rancangan je...

2 comments:

saudagar kerbau said...

of kos la nak...bile bro???

mcm menarek je...sy x sabar jmpe otai2 blogger...

mesti menarek..bro nk wat kat ukm bangi ke???

mantop tu...

pastu ajak la ana raffali wat persembahan selingan..

perghh..mantop....

serius...mantop...

sy ulang..mantop!!!!

hahahhahaaa...

bro nnt update la kalo jadik..hihihi...

memang berminat la nak join..

FareedSairi said...

@SK
hang takle join. hang kena tolong jd penganjur.haha

Entry terkini...

LinkWithin