Followers

Tuesday, August 24, 2010

AndaSuka...Churp Churp pulak dah !!

saye pon baru je jumpe burung kepala besa nih (Churp Churp)...salah 1 program menjana wang untuk kawen jugak lah...takde kaitan ngn encek nuffnang..so jgn risau ilang glitterati..tak ilang punye.. ape salahnye mencoba ye tak...yang penting ade akaun facebook ataupon twitter..

Check out this SlideShare Presentation:
Welcome to Churp Churp
View more presentations from Churp Churp.

rase berminat nak join Churp Churp klik kat Churp Churp ni !!

4 comments:

HaNTwO said...

leh terangkan ngan details x??
xbrape jelas la bro..

paDel said...

saye pon tak bape clear sangat benda ni..sebab lepas register still tak dapat task lagi..tapi pada ape yg saye paham...bile kite dah reg..die akan hantar task macam promotion (produk) untuk kita tulis dan submit kt churp ni..then akan diupdate kr facebook/twitter kite..
lebih kurang macam skolah2 dlu..dapat homework..buat homework then submit..
setiap task tu ade la harge die..so kalau task tu kite berjaya siapkan dan diterima..kita di bayar la...
cume cash out die tinggi sket..rm100 baru leh kua kan..tapi testi dari mohd zaidi (http://www.mohdzaid.com) mudah je nak capai 100 tu..cube kalau berminat

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

x amik tau le churp2 ni... huhu =)

~~oOpEt~~ said...

terjah~~cri shoutbox xjmpe :(

Entry terkini...

LinkWithin