Followers

Thursday, July 22, 2010

AndaSuka...wat kije last minit???

salam...
harini agak busy sikit...sebabnye ade kije yang nak kene siapkan...minggu depan hari selasa saye perlu menghadiri comference di Equatorial Hotel bangi..sempena dengan conference MSBMB yg ke 13 rasenye...
macam biase la...jadi pembentang poster je...nak jadi pembentang oral tak ready lagi..insyallah lepas raye nanti baru join oral presentation ni..lagipon memang wajib sebelom abeskan pengajian...hampeh betol...

disebabkan harini dah hari khamis..dan saye tak mula pon lagi wat poster...datang la rase tensen nak siapkan poster tu...kawan2 yang laen start isnin dah pulun dah...bukan ape..poster ni nak kene send kt supervisor dlu..die nak semak sebelom hantar print...semalam lagi diorang dah email kt supervisor...yang bertambah tensen nye..tghari dapat email dari supervisor die cakap kene send arini sebab sok die bz dan takde mase..

poster kalini warne ijau 



ape lagi...pulun la buat sensorang macam nak gile..akhirnye siap gak dalam kol 5..haha..dah send pon kt supervisor..tgu la sok die komen...

So, moral of the story...ade sesetengah org yang memang pemalas nak wat kije cepat2(macam saye)...tapi once dah bersedia atau dah kene kickstart...bukan maen laju lagi siapkan sampai menahan kencing dekat sejam...pada org yang tak biase ngn last minute task ni...jgn la coba-coba yer..anda akan perhadapan dengan tekanan yang sangat tinggi macam ngah kene keja rimau lapar..sume pon laju..so kepada sape2 yang ade kawan memang jenis last menet ni...jgn marah kalau die wat tak paham je bile kene siapkan kije..sebab..die nye tekanan tu tak sampai kemuncak lagi...hehehe...tapi sesetengah perkara...jgn la wat last menet...yang terbaik..siapkan seawal mungkin..then enjoy..

okew...tgn dah penat nk type...pinggang dah saket dok depan pc ni...
semoga jumpe lagi sok..hehehe...bye bye..

3 comments:

FareedSairi said...

ko jgn kawen last minute da le...kang umur dah 60 baru nak cr anak dara.hehehehe

paDel said...

pared...tolong cakap ngn diri anda sendiri yer..aku anytyme je ni..duet je takde

lee-za said...

suka jugak kadang2...ader masanya awal2 tak dek idea dan mood

Entry terkini...

LinkWithin