Followers

Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

Segmen : SAYA SUKA BLOG AWAK LA !


Di taja oleh uncle Ben Ashaari

5 BUAH BLOG YANG AKU SUKA SANGAT MASUK DAN BACA 

1. Lagenda Mahsuri : Pemiliknya dikenali dengan nickname Mak..suke datang jenguk blog mak ni sebab nk tau cerita menarik mak dan anak-anaknye...Mak ni kelako sesangat...

2.Sembang2 Kosong : Ahah...ni faberet blog kalau nk bergelak ketawe..banyak post dalam sembang kosong ni buleh wt migrain sebab ketawe terlebih...

3. Furdunesia@nline : hah..blog ni kalau aku tak singgah sehari...mau buleh berbunuh-bunuhan...ahahaha...banyak info sains dan bahan ilmiah kt sini..selain daripada gambar aku yg di rompak oleh pemilik blog tersebut..cesss...

4. Bila Umar berBlogger : Ini salah sorang mengunjung tegar blog aku gak..dan aku pon suke merayap dalam blog die untuk semak-semakkan ruangan commentnye..penulisannya santai..tapi banyak erti tersirat yg boleh di renungkan..

5. Aku pemerhati ALAM SEMESTA : Blog ni unik sebab banyak fakta-fakta sains dan juga fakta pelik yg ade kt dunia ni...selain tu ade cerita-cerita lawak gak la..tapi serius aku suke blog ni sebab adanya fakta alam semesta atau penemuan yg pelik bin ajaib...

SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG...
dari Blog uncle Ben sebab blog uncle Ben adelah blog yg ke-6 dalam list yg saye suke singgah...lepas singgah bace...bile ade segmen baru..join...ahah...jom singgah blog Ben Ashaari

7 comments:

diana said...

saya pun suka lagenda mahsuri..

Aisyah AR said...

SALAM KENAL...TAMBAH KENALAN YOK!!!

blogger said...

Saya suka blog awak la

http://finance-kewangan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

kelana fana said...

thxs ya.. sy sgt2 hargai skgan tu.. :D

Lagenda said...

Thanks padel!!

Terharuuuuuu gitu..wish you luch bebeh

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
ader mase terluang, snggah la cni ^^,

http://hudahazwani.blogspot.com/

Cik Gallus Gallus said...

akan di terjah semua blog ;D

Entry terkini...

LinkWithin